در سرزمین کهن ایران، بر اثر تجربه‌ها و اعمال سلیقه‌ها در طول سالیان دراز تاریخ، غذاها و پختنی‌های گوناگون رسم شده و بوجود آمده که در نزد بسیاری از کشورهای دیگر و حتی مردم سرزمین ما، این غذاها به عنوان غذاهای ملی و سنتی معروف شده‌اند.

نان سنگک از نظر مزه، طعم، هضم و بهداشت و سلا‌مت یکی از بهترین نان های ایرانی است که مورد توجه خانواده مخصوصا در ماه مبارک رمضان قرار دارد. 


موضوعات مرتبط: عمومی

ادامه مطلب
تاريخ : یکشنبه بیست و دوم مرداد 1391 | 0:19 | نویسنده : رضا |
دو قطره آب كه به هم نزدیك شوند، تشكیل یك قطره بزرگتر میدهند...  اما دوتكه سنگ هیچگاه با هم یكی نمی شوند !پس هر چه سخت تر و قالبی تر باشیم،فهم دیگران برایمان مشكل تر، و در نتیجه امکان بزرگتر شدنمان نیز كاهش می یابد...آب در عین نرمی و لطافت در مقایسه با سنگ،به مراتب سر سخت تر، و در رسیدن به هدف خود لجوجتر و مصمم تر است.سنگ، پشت اولین مانع جدی می ایستد.اما آب... راه خود را به سمت دریا می یابد.در زندگی، معنای واقعی سرسختی، استواری و مصمم بودن را،در دل نرمی و گذشت باید جستجو كرد.گاهی لازم است كوتاه بیایی...گاهی نمیتوان بخشید و گذشت...اما می توان چشمان را بست وعبور کرد ، گاهی مجبور می شوی نا دیده بگیری...گاهی نگاهت را به سمت دیگر بدوزی که نبینی....ولی با آگاهی و شناخت  آنگاه بخشیدن را خواهی آموخت



تاريخ : دوشنبه شانزدهم مرداد 1391 | 12:36 | نویسنده : رضا |

همه شب نماز خواندن،همه روز روزه گرفتـن

هـمـه سالــه از پـی حـج، سفــر حجـاز کـردن

زمدینــه تا بـه کعبــه، سـر و پـا بـرهنــه رفتـن

دو لـب از بـرای لبیکــ بـه گفتــه بـاز کـردن

شب جمعـه هـا نخفتـن ، به خــدای راز گفتـن

ز وجــود بـی نیــازش، طلـب نیـــاز کــردن

به مساجـد و معابـد، همه اعتکاف کردن

ز ملاهـی و مناهی، همـه احتـراز کردن

به خدا قسم که کس را، ثمر آنقدر نبخشد

که به روی مستمندی ، در بسته باز کردن...



تاريخ : پنجشنبه دوازدهم مرداد 1391 | 5:49 | نویسنده : رضا |
.: Weblog Themes By RoozGozar.com :.